Ne ndertojme web-site, aplikacione dhe projekte qe te jeni nje hap perpara konkurrences

SHERBIMET TONA

custom software development

Zhvillim Software-i

Nese keni ne plan te ngrini nje biznes, apo nese e keni ngritur tashme, ne jemi te gatshem t'iu asistojme ne zhvillimin e software-it te biznesit tuaj qe nga fazat e para e t'iu ofrojme konsulta dhe ide te reja per zhvillimin e tij vazhdimisht.

web application development

Zhvillimi i aplikacioneve ne Web

Stafi yne ka nje te eksperience te pasur ne ndertimin e aplikacioneve ne web. Jemi eksperte ne ndertimin dhe menaxhimin e domain-eve te bizneseve, duke perfshire e-Commerce, e-Learning, AdTech,Finance, Entertaiment dhe shume te tjere.

mobile application development

Zvillimi i aplikacione ne Smartphone

Zhvillojme aplikacione eficente dhe atraktive, qe terheqin perdoruesit dhe bejne brandin tuaj me popullor. Ne ndertojme platforma native, hibride, qe operojne ne sistemet Android dhe IOS.

custom design and printing

Dizajn

Problemeve tuaja me dizajnin ua japim zgjidhjen ne. Ju garantojme qe kompania juaj do te jete mese atraktive ne syrin e e klienteve.

Software and haedware software

Suport ndaj Software & Hardware

Stafi yne me eksperte te fushes do iu jape zgjidhje cdo probemi qe kompania juaj do kete ndaj software-it apo hardware-it.

Business and products marketing

Marketing i biznesit dhe produkteve

Strategjite tona ne planifikimin e marketimit do jene celsi i suksesit per te çare tregun.

PUNET TONA

business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online
business marketing online

Shikoni te gjitha punet tona

Klientet tane

lightSlider Demo

Na kontaktoni

Ke nje projekt ne mendje? Na kontaktoni. Ekipi jone i profesionisteve do ju udhezoje, keshilloje dhe shpjegoje projektin hap pas hapi, deri ne realizimin e tij!

Rruga "Abdyl Frasheri", EGT Tower, Kati 14

+355692137336
+355695105599

info@intech.al

www.intech.al

embed google map embedgooglemap.net

PARTNERET